Hopp til hovedinnholdet

Hun er lei at alle skal kommentere kroppen hennes.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er lei av at folk skal kommentere på kroppen min.Jeg har venner og sånt men problemet mitt er at de må kommentere på kroppen min og kanskje annsiktet. Jeg er en asiater og foreldrene mine kommer fra Vietnam. Jeg har lav nese, men vennene mine sier at den bare er søt. Men noen ganger får jeg sånne kommentarer som kineser, øynene dine er så små, osv. Nå som jeg går i 7. Klasse har gutter og noen andre jenter kommentert ting om rompa og puppene mine. Asiatere er jo kjent for liten kropp og sånt. Jeg er 165 høy, og det er vanlig høyde for 7.klasse, men jeg har liten rompe og små pupper. Etter noen måneder trente jeg hver dag for å forhåpentlighvis bedre kropp" Squats og lignende. Jeg så på videoer på Youtube og hun ene hadde en slags tale, hun sa at man burde være fornøyd med selgselv. Etter den dagen trente jeg ikke mer, jeg var absolutt fornøyd med kroppen min og jeg skulle ikke la noen få kommentere på kroppen min. Men nå er jeg lei, folk slutter aldri. Hvordan får jeg finere kropp?

SVAR

Besvart 06.03.2017 17:18:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle