Hopp til hovedinnholdet

Tenker på mat og godteri veldig ofte, som gjør det vanskelig å slanke seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no! Jeg er ei jente på 14 år som vil slanke meg. Jeg er ikke veldig tjukk eller overvektig, men har litt fett her og der. Tenker på mat og godteri veldig ofte, som gjør det vanskelig å slanke seg. Generelt har jeg mye muskler overalt, spesielt lårene og armene. Er 169 cm høy og veier 66 kg. Tror en del av dette er muskler, men vil fjerne mest mulig fett. Trener 2 håndballtreninger i uka og er på treningssenter av og til. Hvordan kan jeg slanke meg på en effektiv måte? På forhånd takk for svar.

SVAR

Besvart 07.03.2017 08:34:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
account_circle