Hopp til hovedinnholdet

Har gått opp i vekt, hvordan går jeg ned?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dei siste månedane har eg hatt det forferdelig, eg har gått opp maaaasse i vekt. Eg hata kroppen min meir enn noken sinne.. eg har begynt på stamina, men har ikkje sett noke resultat. Kan du skrive opp en plan hvor ej kan sjå resultater? Eg trena 3 gonga i veka, hvor eg trener 1time sh bam, spinning og litt forskjellig. Ellers går eg til skule, og tur med hunden min. Til mat spiser eg 1skive til frokost,1kmekkebrød på skule, 2 gulrøte når eg kjem heim og alt for masse til middag. Ka kan eg endre på her for å få resultata som mindre mage og lår? Veit det blei masse, men håpe på litt hjelp. Er langt nede

SVAR

Besvart 02.04.2017 19:48:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle