Hopp til hovedinnholdet
Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har noen spørsmål 1. Hva er OB? 2. Bør man ha tampong med innføringshylse eller uten første gang men prøver tampong? 3. Jeg har et litt rart "problem", hårene jeg har nedenunder stikker litt ut av underbuksa mi... så man kan se de untenifra... Er det vanlig? Hva kan jeg gjøre? Jeg har barbert litt av håret nedenunder, men har ikke lyst til å barbere meg mer. 4.Jeg er ca. 163 cm høy og veier ca. 50 kg. Veier jeg over gjennomsnittet? 5. Jeg hadde mensen for noen få dager siden og nå er utfloden min brun/gul. Hvorfor? Hilsen nysgjerrig jente

SVAR

Besvart 06.04.2017 10:57:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen – sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Du bestemmer selv om du vil fjerne hår på kroppen og i ansiktet eller ikke. Her får du noen tips og råd om hårfjerning.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle