Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen tips til å bli kvitt noe fett.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15, som føler meg lubben og har mye fett jeg gjerne vil bli kvitt. Jeg er 170cm og veier 65kilo. Jeg trener fotball 4-6 ganger og har prøvd å begrense hvor mye jeg spiser og hvor sunt i flere måneder nå, uten resultat. Selvom jeg er klar over at jeg er innenfor normalvektig for min høyde, føler jeg meg fortsatt uvell med kroppen min. Jeg er redd for å gå for drastisk til veis med å slutte å spise alt for mye, ettersom jeg har hørt dette gjør at du kan minimere hvor mye du forbrenner. Har dere noen tips?

SVAR

Besvart 05.04.2017 19:26:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
account_circle