Hopp til hovedinnholdet

Vil være mer komfortabel med kroppen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ukomfortabel med kroppen min, jeg har store pupper, rumpe, håfter og lår når jeg snakker med andre gutter så ser de bare på puppene mine, i dusjen i gymmen føler jeg at jeg får blikk av de andre jentene rettet mot kroppen min, Mamma sier det sikkert bare er fordi de er nyskjerrige eller noe i den duren og det tror jeg på men det er veldig ukomfortabelt. Jeg føler meg også litt feil pga jeg har ganske store lår og er ganske høy og har litt fett rundt magen og sånt så jeg tror jeg kanskje har startet en liten spiseforstyrrelse fordi jeg tar aldri med noen penger til mat i kantina ikke fordi jeg ikke har råd men fordi jeg ikke vill selv om jeg blir sulten og jeg trener enda mer for å få finere kropp det eneste jeg spiser etter skolen er kanskje en halv bana og jeg rører nesten ikke middagen! Men egenkli når jeg trengjer over det så vet jeg at jeg ikke er så feit det er bare det at alle rundt meg er veldig tynne.Hva kan jeg gjøre for å bli mer komfertabel med kroppen min?

SVAR

Besvart 06.04.2017 22:59:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle