Hopp til hovedinnholdet

Hva bør jeg trene for å få fin mage?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og jeg er 72centimeter rundt magen, veier 54kg og er 1.68 m høg. Jeg har veldi lyst til å bli tynnere og sterkere! Men hvordan??? Jeg trener men Jeg føler ikke det hjelper helt enda åg jeg vet ikke hva jeg bør trene for å få en fin mage! Kan dere værsåsnill hjelpe meg?? Jeg trenger deres hjelp fort!!!! Hvordan skal jeg spise bra? Jeg vil bli tyn og sterk rundt magen også beina;) HJELP MEG!

SVAR

Besvart 10.04.2017 10:13:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle