Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få noen tips om hvordan få litt mer fett på kroppen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er er 14 år og veier 42-43 kilo, 172 cm høy. Jeg er veldig glad i mat, spiser for det meste grønnsaker, kjøtt, fisk og mat med mye proteiner. Jeg føler ikke at jeg spiser noe mindre mat enn andre barn på skolen. Faren min var også ganske tynn når han var liten. Noen ganger spiser jeg rundt 1 kg mat/drikke på kveldene.. Dagen etterpå har jeg gått ned 1 kg igjen.. Dette skjønner jeg ikke. Jeg er drittlei å bli kaldt tynn på skolen hele tiden og jeg prøver å spise så mye mat jeg klarer i håp om å bli litt tykkere. Kan jeg få noen tips om hvordan få litt mer fett på kroppen?

SVAR

Besvart 15.05.2017 09:28:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Proteiner

Proteiner er nødvendige for oppbygning av nye celler - både under vekst og til vedlikehold av kroppen.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om næringsstoffer

Her får du en oversikt over de mest kjente næringsstoffene, hvilke hovedfunksjoner de har, og hvilke matvarer som er gode kilder for de ulike stoffene.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle