Hopp til hovedinnholdet

Jeg syns jeg er veldig feit og det ser ut som jeg er gravid. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg synes jeg er veldig feit. jeg veier 60kg og det ser ut som jeg er gravid. jeg skjønner ikke hvorfor. jeg hadde en veldig usunn livstil før, men jeg var aldri overvektig. det siste året har jeg trent veldig hardt og spist sunt. jeg er vegetarianer og jeg drikker mye vann. jeg drikker ikke brus eller noe annet enn vann. hvorfor er jeg fortsatt så sjukk da. hva kan jeg gjøre og hvorfor ser det ut som jeg er gravid? alle sier at jeg ikke er feit, men jeg tror ikke på dem. de har bare sett meg når jeg holder inne magen.

SVAR

Besvart 31.05.2017 20:22:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle