Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mistet formene mine. Hvordan kan jeg få dem tilbake?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på... jeg har gått en del ned i vekt og mistet formene på kroppen (som jeg fikk så mye skryt for før) og gjærne ha dem tilbake. Dette holder jeg på med nå, men vil jeg få tilbake de samme formene som jeg hadde før...? Eller vil kroppen få nye og annerledes former? Og hva med rumpa? Den har jeg også mistet litt og vil gjærne ha tilbake... vil jeg få den tilbake sånn som den var før? Eller kan den bli litt annerledes den også? Kanskje ikke like stor eller spretten? Takk for svar

SVAR

Besvart 06.06.2017 21:00:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle