Hopp til hovedinnholdet

Jeg har strekkmerker. Hvordan kan jeg komme igang med trening

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13. Hele livet mit har jeg egt veid mer en alle andre. Nå begynner jeg å få strekkmerker på lot og hofter fordi jeg har ikke trent det siste året. Jeg pleide å trene håndball 3 ganger i uka, men jeg ble så deppa og sånn det siste året. Jeg liker ikke gruppe trening, men er veldig glad i aparater og sånn. Jeg vil begynne på elixia, men det synes mamma og pappa blir for dyrt hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 12.06.2017 18:43:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Strekkmerker

Strekkmerker er noe mange bekymrer seg over. Det er veldig vanlig å få strekkmerker i puberteten, og det beste du kan gjøre er å akseptere dem som de er.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
account_circle