Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mange spørsmål om høyde og vekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt og er 14 år om 1 måned. Jeg er 163 cm høy og veier ca 49.2 kg. Jeg syntes selv at jeg er ser normal ut innimellom når jeg ser meg selv i speilet, men noen ganger syntes jeg at jeg ser tykk ut når jeg ser meg selv i speilet. hvorfor tror dere at jeg syntes jeg ser tykk ut noen ganger men normal andre ganger? Går det ann å veie lite men ha stor kropp? Er jeg på gjennomsnittet når det gjelder vekt pg høyde?(vær ærlig vær så snill) En ting til, jeg har drivet å trent 2 uker ca hjemme og jeg har fått en "kinda" six pack (når jeg strammer) men venna mine sier at den ser d-formert ut men jeg vet ikke hva jeg skal tro fordi de ler når de sier det. Er det farlig å bygge muskler i 14 åra? Kan det å spise mindre stoppe meg fra og bli høyere? Kan det å bli høyere hjelpe meg å bli tynn hvis jeg ikke spiser mye godteri og junk food men nesten bare sunn mat når jeg blir høyere? PS: jeg er i puberteten :) og jeg spiller fotball (trener) 2-3 ganger i uken. -tusen takk!

SVAR

Besvart 22.06.2017 22:34:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle