Hopp til hovedinnholdet

T-skjorten legger seg sånn at jeg ser tykk ut, hva kan jeg gjøre med det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 14 år og er ca 165 cm høy og veier 47-48 kg. Jeg må si at jeg sliter veldig med meg selv om tiden fordi jeg ser veldig stor ut med klær som genser og t-shorter på. Men det er litt rart i samma slengen fordi jeg har en relativt tynn overkropp med en litt ferdig six pack.. jeg tror jeg ser større ut pga rumpen min og skulderbladene som stikker veldig ut begge to. Det jeg mener er at t-shorten går over skulderbladene og ned til rumpa mi og øager et stort luftrom der (imellom skulderbladene og nedover ryggraden og over rumpa) og t-shorta treffer ikke ryggraden engang utenom når jeg sitter da. Dette er et veldig irriterende problem fordi jeg får veldig mange blikk og når jeg spør folk hvor mye de tror jeg veier så svarte en person 60kg!!! Og når jeg sier at jeg veier 48 kg begynner de og le fordi de tror jeg juger.. Men hvordan skal jeg få fikset dette? Jeg vil gjerne fikse det før skolen starter (om 1 uke) om det er mulig? Kan det ha noe med scapular winging?

SVAR

Besvart 17.08.2017 22:03:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle