Hopp til hovedinnholdet

Hva er vanlig vekt for noen på min alder?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo. Heg er en introvert jente som har ganske dårlig selvtillit. Føler meg feit og stygg. Går til og fra skolen hver dag og er rimlig aktiv ellers også. Er 155 cm høy, målt midt på dagen og veger fra 36 kg ( ca). Dette er mål over Kroppen min Midje - 54 cm Hofte - 68 cm Rumpe - 74 cm Lår - 42 cm Ankel - 19 cm Håndledd - 14 cm Overarm - 21 cm Skuldre - 80 cm Bryst - 62 cm Under bryst - 60 cm Hals - 28 cm Hva bør jeg sette som mål for å gå ned i vekt? Hva er vanlig vekt for boen på min alder? Har ikke fått mensen enda men mye utflod og bittesmå pupper ( veldig små..) tusen takk for svar:)

SVAR

Besvart 22.08.2017 22:38:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle