Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med overvekt og lurer på om dere vet om noen produkter som hjelper på å gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg jente som er 18 år er snart 19. Jeg sliter veldig med overvekt og lurte på om dere vet om noen produkter som hjelper med æ gå ned i vekt. Jeg er så flau over kroppen min at når jeg får på skolen bruker jeg korsett. Det hjelper litt i blandt men jeg vil ikkje bruke det helle livet heller. Jeg har slete med vekt siden jeg kanskje var 12 år. Og siden har prøvd å gå ned i vekt. Spørsmål nr2: kor gamal må du være for å få sånn strikk på magensekken? Vanskelig å forklare. Eg mener sånn de tar opprasjon for å gjøre at du spiser mindre mat. Og tar fortere av i vekt.

SVAR

Besvart 26.08.2017 10:55:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
account_circle