Hopp til hovedinnholdet

Er overvekt farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er overvektig og fullstendig klar over det, men jeg klarer ikke å finne motivasjon for å gjøre noe med det. Jeg har det egentlig helt fint med meg selv, og har innfunnet meg med at jeg er litt større enn andre. Det var mye værre før... husker godt når jeg var 14, og vi skulle veies hos helsesøster, og alle de andre jentene i klassen snakket om vekter under 50 kg, mens jeg hadde passert 100kg... Det var kjipt, men nå tenker jeg ikke sånn på det! Har en herlig kjæreste som elsker meg som jeg er, og har fått meg til å være fornøyd og stolt av meg selv! Nå er jeg ca. 163cm høy, og veier 148kg. Men bortsett fra at jeg merker at jeg er stor, og at enkelte ting er tungt å gjøre, så er jeg aktiv i hverdagen, og har ingen plager! Men, Hva gjør det med kroppen min? Er det så farlig?

SVAR

Besvart 21.09.2017 10:06:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle