Hopp til hovedinnholdet

Jeg er større enn alle andre, og det gjør at jeg sliter med meg selv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er 14 år og sliter med meg selv. Jeg er større enn alle andre og er redd for å møte nye personer fordi jeg er redd for st de synes jeg er feit. Jeg sliter mest med beina mine. De er så store, spesielt lårene og har ikke noe særlig rumpe. Bakfra ser det skikkelig rart ut og det hjelper ikke stort ved at leggene mine også er brede. Jeg driver med håndball og har spilt dette i 7 år omtrent. Men jeg føler ikke jeg får noe finere bein uansett hva jeg gjør. Etter jul har jeg tenkt til å trene på elixia/Stamina også men hva kan jeg gjøre for å bli smalere i kroppen (skuldre, hofter,bein,midje, armene) og hvordan kan jeg gjøre dette kjapt? Takk for svar;)

SVAR

Besvart 24.09.2017 14:26:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle