Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater kroppen min, og har lyst til å gå ned i vekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 14 år som hater kroppen min. Jeg har tenkt på det i 1 år nå og har nå lyst til å gå ned 15kg. Jeg er 160 høy og veier 68kg. Jeg vil gjerne gå ned det innen 3 måneder. 1kg i uken eller no. Jeg har tenkt til å løpe mye hver dag og når jeg ikke løper så går jeg turer. Jeg vil også spise sunt. Jeg har noen spørsmål 1. Hvor mye må løpe og gå turer daglig. 2. Om jeg går 3 timer hver dag og løper 30-60min hvor mye kalorier burde jeg spise. 3. Hvordan mister jeg lysten på godteri/ usunne ting 4. Kan jeg spise usunt på Julaften og bursdag min eller ødelegger det alt. PS. Jeg vil ikke fortelle legen min eller no om dette.

SVAR

Besvart 26.09.2017 21:38:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle