Hopp til hovedinnholdet

Jeg  vil ha helt flat mage, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 1,76 høy og veier 68,6 jeg vil få flatere mage men d virker ikke! Jeg kan ikke ta mange av mageøvelset pga ryggproblemer men jeg vil ha mindre mage. Jeg spiser ikke så usundt og jeg pleier å trene 2-3 ganger i uka. Jeg spiser normal frokost ,lunch, middag og kvelds. Hva kan jeg gjøre får å få flatmage? Har nesten flat mage bare jeg har litt klompete men jeg vil ha HELT flat mage...?

SVAR

Besvart 07.10.2017 13:16:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Gener og trening

Alle kan få gode resultater av trening, men hvordan resultatene blir for akkurat deg i forhold til utseende, muskelstørrelse, utholdenhet og prestasjon, henger også i stor grad sammen med genene eller arvestoffet du har med deg.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle