Hopp til hovedinnholdet

Hei jeg har altid følt meg veldig stor, er ikke veldig høy og har en god del fett på magen og armer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har altid følt meg veldig stor, er ikke veldig høy og har en god del fett på magen og armer jeg er 1,55cm og veier 61 og går i 9 klasse. Det er en ting jeg sliter med, har begynt og jogge litt av og til men jogger ikke langt. Spiser utrolig mye usunt liksom skjokolader og skips. Ver gang jeg spiser finner jeg noe mat etterpå føler meg dorlig etter ver gang jeg spiser eller sitter inne lenge. Men jeg klarer liksom ikke å bare gå ut og trene. Og har dere noen tips til en ukeplan jeg kan lage eller hvordan jeg skal kunne klare å gjøre det. Hvordan jeg kan bli tynn. Og om dere kunne finne noen linker til noen bra mat oppskrifter som er veldig sunne og hva jeg byrde spise eller ikke spise sånne ting liksom . Ja det var egentlig det eneste jeg ville si

SVAR

Besvart 12.10.2017 10:03:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer hvis du hopper over frokosten

Kroppen din trenger frokost! Les hvorfor her.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle