Hopp til hovedinnholdet

Trenger tips til å gå ned i vekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

ok.. dette er litt flaut, men det er anonymt så jeg skal bare si det rett ut. Jeg er 13 år og veier 92 kg.. Jeg trenger tips til og gå ned i vekt. Men når 2018 da starter jeg med og bli vegetarianer. Så hvordan kan jeg gå ned i vekt mens jeg er vegetarianer? Jeg vet du går ned i vekt av og slutte med kjøtt. Men uansett. Noen tips? Jeg setter ingen grenser. jeg elsker og trene men jeg har problemer med og gjøre det med andre :/ Tusen takk på forhånd <3

SVAR

Besvart 21.10.2017 17:46:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle