Hopp til hovedinnholdet

Liker ikke at jeg er tynn og vil gjerne legge på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har selvtilitten min vært ganske lavt nede. Jeg er akkurat på grensen til å være undervektig. Jeg har ingen spiseforstyrrelser, jeg spiser alt, jeg spiser kanskje litt og litt og ikke mye på en gang. Men jeg spiser nok mat. Uansett så har dette plaget meg siden jeg allerede var 10 år. Alle rundt meg stemplet meg som lav og undervektig. Jeg er akkurat 155 cm høy og veier 40 kg. Jeg vil bli mer feit, det står mye på nettet hvordan man kan bli tynn. Men hva med meg som vil bli feit? Jeg merker selv at klær jeg kjøper for meg selv ikke passer meg fordi jeg er for tynn, og det får meg til å bli så ødelagt innefra. Jeg er ofte lei meg og er sikker på at jeg 1 gang i måneden knekker sammen. Jeg gråter så mye, alene i skjul. Jeg liker ikke meg selv, og føler meg så stygg og unormal. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.10.2017 20:50:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle