Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor har jeg gått ned i vekt av å trene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! 1. Jeg veier 48,7kg, ca.1.60m høy og trener fast to ganger i uka (evt. tre). Så det jeg lurer på om det er noe galt med meg, for noen måneder siden veide jeg ca. 50kg og jeg har hørt så mange steder at man skal gå opp i vekt når man trener (pga. muskler), men det motsatte skjedde med meg og jeg forstår ikke hvorfor? Er det noe jeg har misforstått, eller? Vurderer å spørr helesøster, men tenkte at hvis jeg får et bra svar så trenger jeg ikke å oppsøke hun. 2. Jeg skal ærlig si at jeg ikke ser feit ut, men er det noe jeg kan gjøre for å bli kvitt "den lille magen", hvis du/dere skjønner? Diett? Trening? For når jeg ser ned mot skrittet mitt så ser jeg bare magen min, og den har jeg SÅ lyst til å bli kvitt! Takk for svar :) Jente 14 år

SVAR

Besvart 20.10.2017 19:18:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle