Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke fornøyd med beina mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 14 og jeg sliter veldig med beina mine. Jeg er 173cm høy og har egentlig lange bein, men det er ikke slik ut for lårene mine er store og det er leggene mine også. Jeg hater å bli tatt bilde av eller se på meg selv når hele kroppen min er i bildet for det ser veldig stygt ut. Jeg liker ikke å møte nye folk jeg har snakket med en stund for jeg er redd de ikke liker meg eller synes jeg er fin nok på grunn av beina mine. Jeg vil gjerne få dem slanke og faste. Jeg håper jeg kan få et godt svar på hvordan jeg kan få dette til og jeg vil helst ikke at det skal ta alt for lang tid. Jeg driver med håndball og trenger 3-4 dager i uken og etter jul skal jeg starte på treningssenter, men jeg vil gjerne få gjort noe med det før den tid. Takk for svar på forhånd en litt desperat 14 åring.

SVAR

Besvart 21.10.2017 08:54:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle