Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg tykkest i klassen og føler meg uvel med vekta.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg føler meg tykkest i klassen (lår) og liker ikke å gå i tettsittende klær på beina. Sist gang jeg målte meg så var jeg bare 173 og jeg trener hver dag, men veier 60-61kg og føler meg uvel med vekta. Jeg sier at jeg er 54kg til alle for å føle meg mer vell. Spiser bare godteri og potetgull, og drikk brus på lørdager (av og til brus på fredag) Grunner til vekta og hvordan gå ned i vekt?

SVAR

Besvart 19.10.2017 19:56:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle