Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å legge på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en fjorten år gammel jente. Det jeg sliter med, er at jeg ikke får lagt på meg..mamma, pappa, og mange andre i familien sier jeg er for tynn..men synes jeg er helt vanlig. Jeg er veldig slank rundt magen og lårene mine treffer ikke hverandre, hvis du skjønner. Og jeg har veldig små pupper også..Jeg har alltid vært slank og har slanke foreldre..mange av vennene mine sier jeg er for tynn, ribbeina mine synes godt, og ryggraden på ryggen. Jeg har kjæreste, og når han stryker meg på ryggen, blir jeg flau..fordi han kjenner så godt på ryggraden min, føler jeg. Jeg er 1.63 og veier 46kg, helt normalt synes jeg iallfall. Jeg spiser ikke så mye, men nok..jeg har aldri med meg mat på skolen fordi jeg synes det er ekkelt og spise på skolen, og jeg spiser ikke frokost heller..også spiser jeg veldig ujevnt og lite hvert måltid... så hva burde jeg spise for å legge på meg, sånn at lårene mine treffer hverandre og ribbeina og ryggraden ikke synes? Takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 27.10.2017 15:38:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Tidlige tegn på spiseforstyrrelse

Er du bekymret for at en venninne, en kjæreste, eller et familiemedlem har en spiseforstyrrelse? Noen tegn kan være typiske, selv om det er variasjoner.

 

Les mer
account_circle