Hopp til hovedinnholdet

Vil bli kvitt magefettet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 17 år som trener i hvert fall 3 ganger i uka, og verken meg selv eller moren min vil si at jeg spiser spesielt usunt. Det blir jo av og til litt sjokolade og potetgull i helgen, men fordi jeg fortsatt er ung og kom seint i puberteten så vil jeg ikke gå på diett. Jeg vil bli høyest mulig og vil ikke at høyden skal påvirkes av en diett. Problemet mitt er at jeg har ganske mye magefett. Dette er noe jeg tenker på hver dag siden jeg var 13-14 år gammel. Det er det eneste jeg har problem med når det gjelder kroppen min. Både armene og beina mine er tynne og slanke, men magen står ikke til og jeg går bare i baggy overdeler til tross for at jeg gjerne skulle gått i andre klær. Jeg veier 60 kg og er 171 cm høy. Magefettet mitt plager meg veldig, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har mye. Når jeg sitter er det to store fett-folder som jeg begge kan gripe med neven. Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt magefettet? Vurderer å ta fettsuging når jeg er 18.

SVAR

Besvart 27.10.2017 13:38:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle