Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke fornøyd med kroppsfasongen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei er jente på 14 og trenger hjelp. Jeg spiller håndball og nå nylig la treneren min ut en video av oss da vi trente på instagram brukeren vår. Da så jeg meg selv på video i forhold til andre og da så jeg veldig tydelig hvordan jeg da så ut. Jeg trodde før at jeg så litt ut som noen få av de i størrelse men jeg gjorde tydeligvis ikke det. Lårene og leggene mine var utrolig store og samme med overkroppen min. Jeg har aldri vært smal og tynn, og har slitt en del med dette. Jeg føler selv og ser at jeg har en mer mannlig kroppsfasong og arvet en del av faren min. Jeg vil være mer som kvinner ikke være så bred og han smalere lår og legger og at det ikke skal se ut som at låra og leggene mine er like tykke. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre og jeg vil ikke at det skal ta altfor lang tid for jeg orker ikke det mer. Jeg har sammenlignet kroppen min med andre så lenge jeg kan huske og jeg har fått kommentarer på a jeg er stor og jeg vil endre på dette. Tar i mot alle råd jeg får..

SVAR

Besvart 01.11.2017 21:35:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle