Hopp til hovedinnholdet

Hvor mange kg kan jeg gå ned?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 14 år gammel jente på ca 1,83 cm høy. Jeg veier for mye. Jeg vil bli tynnere, for det var jeg før. Det ligger i genene til pappas side, å være litt overvektig. Men da jeg var omtrent 5-6 år var jeg tynn og det vil jeg bli igjen. Defor satte jeg meg i går og tenkte ut et prosjekt. Det er nå 29 oktober, og prosjektet starter i morgen og varer til 31 desember. Hvis det funker så skal jeg fortsette. (Jeg har med hunden min for hver tur, så jeg har noen å ‘trene’ med.) Jeg skal gå 8 runder på en tur som er på 1,5 km ca. Så det blir 12 km hver dag. Og jeg sykler til skolen begge veier er 8 km. Jeg spiser 2 knekke brød og grønnsaker og et glass melk. Og masse vann til frokost, Lunch og kveldsmat. Middag er 150g fisk/kylling eller rent kjøtt. Og grønnsaker, og 2 ss ris eller pasta. Eller en liten potet og masse vann. Og sunne barer og frukt og vann til små måltider. Jeg veier rett over 100kg men jeg er ikke mega stor. Kommer dette til å gjøre meg tynnere. Hvor mye kg kan jeg gå ned?

SVAR

Besvart 31.10.2017 15:33:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle