Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og er ca 162 cm høy og veier 72,2 kg eg har prøvd i 2 år å legge om kosten men ingenting går, å er jeg overvektig? Jeg sliter å slutte me snop siden jeg har hele tiden ett søstsug, hva kan jeg gjøre. I fjor så begynte jeg å jogge og i starten så veide jeg ca 67 kg og gjekk ned til 58 kg men da var jeg mye lavere jeg var 153 cm høy. Så det jeg lurer på er hva kan jeg gjøre med søtsuget mitt, er jeg veldig overvektig, hvordan trene uten å bli lei og en måte så det er mulig for meg på 13 å gå ned i vekt

SVAR

Besvart 06.11.2017 14:39:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle