Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og er ca 162 cm høy og veier 72,2 kg eg har prøvd i 2 år å legge om kosten men ingenting går, å er jeg overvektig? Jeg sliter å slutte me snop siden jeg har hele tiden ett søstsug, hva kan jeg gjøre. I fjor så begynte jeg å jogge og i starten så veide jeg ca 67 kg og gjekk ned til 58 kg men da var jeg mye lavere jeg var 153 cm høy. Så det jeg lurer på er hva kan jeg gjøre med søtsuget mitt, er jeg veldig overvektig, hvordan trene uten å bli lei og en måte så det er mulig for meg på 13 å gå ned i vekt, å jeg skal legge til en ting en av grunnene til jeg sluttet å jogge gjekk glipp av fotball er at jeg har hatt et stort problem med magen siden januar 2017 men forsvant i juli 2017 etter menstrasjon kom, har bare smerter før mensen nå.

SVAR

Besvart 06.11.2017 15:10:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle