Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å redusere fettprosent.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 19 år, som veier 62,5 kg og er 162,8 høy. Men fettprosenten min ligger på hele 35%. Dette er kjempehøyt! Jeg spiser ikke mye fast food og trodde egentlig jeg hadde et sunt kosthold. Jeg har nå begynt å trene hver dag for å kutte fettprosenten, både kondisjon og styrke. Det jeg lurer på er om dere har noen tips til diett? Jeg er vegetarianer, så jeg spiser ikke kjøtt. Er det noen typer mat jeg ikke burde spise i det hele tatt? Noe jeg burde ha høyt inntak av? Hadde satt veldig pris på konkrete mattips, da jeg gjerne vil ned på en sunn fettprosent. (~22-25%) Tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 06.11.2017 14:59:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
account_circle