Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bli tynnere 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vil bli tynnere. Jeg veier 68kg og er ca 180cm høy. Jeg går ikke på noe sport men prøver å trene på tredemøllen men jeg finner ikke motivasjon til å gjøre det, jeg vil bli TYNNERE. Har du noen tips til hvordan jeg kan få vekk fettet som henger. Foreksempel når jeg sitter meg ned bølger det seg nedover magen med 3 poser som e store. Jeg vil VELDIG bli tynnere men jeg trenger bare motivasjon til å gjennomføre det. Når jeg løper på tredemølle hvis vi sier at jeg skal trene minst to ganger i uken på tredemøllen så hvor lenge skal jeg løpe da og hvor fort.

SVAR

Besvart 10.11.2017 20:30:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle