Hopp til hovedinnholdet

Går sjeldnere på toalettet under slanking.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 19 år, som har vært overvektig hele livet og hatt et ganske usunt forhold til mat. Jeg bestemte meg for å gå ned i vekt bare ved å spise sunt og kun drikke vann (ca. 2 - 3L om dagen), men da er det vanskelig å spise nok. Hver dag spiser jeg ca. 500 - 1000 kalorier, og selv om jeg er mett og har energi har jeg merket én forskjell. Jeg har i løpet av 1. måned gått ned 11kg (har mye å miste, pga. fedme) og har siste uken merket en forandring i avføringsmønster. Før pleide jeg å gå på toalettet flere ganger om dagen, og nå har jeg ikke vært på toalettet på 3. dager. Jeg har ikke magesmerter og merker ingenting annet enn at jeg er klar over at jeg ikke har vært på toalettet. Men kan dette ha noe med lavt kaloriinntak å gjøre? Har jeg stoppet opp forbrenningen?

SVAR

Besvart 12.11.2017 14:50:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle