Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater kroppen min, synes jeg er for tynn. Har du noen tips får å gå opp i vekt raskt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år som virelig trenger svar.. Jeg hater kroppen min, synes jeg er for tynn. Har du noen tips får å gå opp i vekt raskt? Jeg spiser egt ganske mye siden moren min er utenlands og er vant til å lage mye og næringrik mat. Alle jentene i klassen min er høye og pene og jeg er bare 160. Føler ikke at det er noen gutter som kommer til å like meg siden jeg er så tynn. Det er aldrig noen som sier at det er pent å være tynn, over alt på media står det hele tiden "body possitivity" og sånnt men det er bare til de som er litt mer "fyldige". Tusen takk

SVAR

Besvart 13.11.2017 11:03:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjere?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle