Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er 1,52 og veier 36-37, for ca 2 måneder siden veide jeg 40-42. Jeg føler meg veldig tjukk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 1,52 og veier 36-37, for ca 2 måneder siden veide jeg 40-42 men jeg har godt ned i vekt,jeg har ikke trent noe fordi deg greier jeg ikke så bra,men jeg har droppet frokost og lunsj for å bli tynnere,men jeg føler meg veldig tjukk.jeg har aldri spist helt normalt,jeg overspiste før,jeg tror kanskje jeg har begynt å overspise igjen og jeg føler meg så ekkel,jeg spiser ingenting til lunsj og ingenting til frokost men når jeg kommer hjem så spiser jeg veldig mye,jeg vet at dette er noe jeg kan bli tjukk av men jeg greier ikke å stoppe.mamma og pappa og søsteren min sier at jeg har blitt tynnere, noe jeg ikke tror på fordi når jeg ser meg selv i speilet er jeg tjukk.jeg er også ganske deprimert så jeg ser meg selv Som "stygg" og "tjukk". Jeg har ingen ekte venner på skolen så ingen bryr seg om at jeg ikke spiser.så noen gang overspiser jeg og noen ganger ikke.har jeg en spiseforstyrrelse? Mvh: en deprimert jente

SVAR

Besvart 13.11.2017 11:34:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle