Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg da gå ned i vekt uten å gjøre foreldrene mine bekymret, og uten å måtte sulte meg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 17 år. Jeg er lite aktiv, og bruker mye av tiden min på stillesittende arbeid. Jeg er 176 høy og veier mellom 76 og 78 kg. Er jeg da litt overvektig? I så fall ønsker jeg å være innenfor den "normale" eller den anbefalte vekten for min høyde, alder og kjønn. Jeg er også redd for å ta dette opp med foreldrene mine, ettersom jeg har opplevd negativ tilbakemelding etter å ha nevnt dette for dem tidligere. (De vil ikke at jeg skal endre på noe, sier jeg er som de "typiske tenåringene som bare vil være syltynne. Dette er langt ifra sannheten, jeg ønsker bare å muligens gå ned 2, 3 kilo for så å opprettholde den vekten) Hvordan kan jeg da gå ned i vekt uten å gjøre foreldrene mine bekymret, og uten å måtte sulte meg selv? (For det vil jeg ABSOLUTT ikke.)

SVAR

Besvart 21.11.2017 18:51:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle