Hopp til hovedinnholdet

Redd jeg har gått opp i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som er ca 161 cm høy. Jeg veier rundt 56 kilo, men er redd for å ha gått opp siden jet ser at magen har vokst. Jeg tørr ikke å gå på vekten for å sjekke, hva kan jeg gkøre for å tørre det? I tillegg lurer jeg på hva jeg kan gjøre for å få flatere mage, og gå noen kilo ned. Jeg vil ha en sunn vekt, ca rundt 45-50 kilo. Føler st den vekten jeg er i nå snart vippes over til overvektig. Vil ha en god helse. Jeg er pakistaner så jeg spiser mye roti (søk opp hva det er hvis dere ikke vet), og annet, for eksempel roti med linsesuppe. Hva kan jeg gjøre med maten? Må jeg redusere på antall? Kan jeg spise i mellom? Hva gjør jeg for å slutte å være avhengig av sukker som sjokolade, chips og sånt? Hvordan blir jeg et sunt menneske? Vil ikke trene ute, så hvordan kan jeg erstatte løpingen ute med noe hjemme?

SVAR

Besvart 07.12.2017 18:30:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle