Hopp til hovedinnholdet

Veier 54.5kg er det for mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Veier 54.5kg er det for mye? eg er 170 cm ca er 13 år kan ikje snakke med helsesøster helsestasjonen her eg bor er egt ikje bra ikje læreren min ikje legen ikje foreldrene mine telle kalorier om det går ann å ha anoreksi når du spise 4 måltider om dagen men spiser 1300-1800 kalorier er redd for å legge på meg i julen har høy bmi kor mange kalorier er det i pinnekjøtt middag med kålerabbistappe poteter julebrus eplemost saus kind of og grøt med sukker smør og kanel og julekaker har en spiseforstyrrelse har eg anoreksi når bmien min er 14.5 ca og telle kalorier Du frykter vektøkning og at du skal bli feit, selv om du er meget tynn. Du føler deg feit selv om andre forteller deg hvor tynn du er. Du vil ikke innrømme at du har en alvorlig sykdom. Tror at ting blir bedre om vekten går ned Vekttap eller store vektsvingninger lårene mine er for store kan ikke snakke med helsesøster for eg bare pause på 5 minut mellom timene og eg hate heøseøstre grunnet egne erfaringer legen skal svare på det!

SVAR

Besvart 14.12.2017 06:14:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle