Hopp til hovedinnholdet

Ofte blir magen min veldig stor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en normalvektig jente (tipper BMIen min er ca 19). Ofte blir magen min veldig stor. Hadde noen sett den, hadde de kanskje trodd jeg var gravid eller noe. Kan det ha med mengden mat? Hva jeg spiser? Hvor lang tid tar det egentlig etter et måltid at man får tilbake sin ”normale” magestørrelse?
Jeg spiser kanskje litt mer enn det andre på min alder gjør, men jeg spiser sundt, 5 ganger om dagen. Noen ganger kan jeg få veldig matkick, og jeg spiser store mengder mat, men det er ikke bare da magen min blir svær (jeg kaster ikke opp mat). Selv etter 1 times trening i dag, var den ikke blitt særlig mindre. Kan magesekken min ha blitt veldig utvidet? Noen ganger spiser jeg så mye at det har ikke bare kjentes "vanlig" ubehag i magen, men det har også svidd litt. Avføringen min er normal. Det tror heller ikke det kan være at jeg får menstruasjon. Jeg fikk mensen 11-12 år gammel, men det har nesten alltid være uregelmessig, og jeg har ikke hatt det på 1 år.

Og en ting til: Ofte når jeg spiser føler jeg meg stappmett, men allikevel spiser jeg mer. Kan det være en ubalanse i hormonene som stimulerer metthetsfølelse?

SVAR

Besvart 30.01.2009 20:49:30
account_circle