Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig tynn til å være 15 år og lurer på om det er normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 15 og veier 45!!! Her er veldig tynn til å være 15. Det er teit å snakke om det til foreldrene og uansett de kan ikke gi meg råd. Legen er 30 min unna. Har særlig ikke lyst til å færr dit. Hva skal jeg gjøre for å gå opp i vekt??? Er det normalt å være 45 når æ e 15 og er 1,56 (høy). Jeg er litt lav pga mamma, men tvillingen min veier 57. Jeg prøver å gå opp i vekt, men går ikke. Hvordan skal jeg gjøre det. Noen tips???

SVAR

Besvart 10.01.2018 11:27:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle