Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt veldig treg og ublansert avføring og fordøying....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har hatt veldig treg, og ublanset avføring og fordøying.... Må drikke et mareritt mye vann for for at avføringen skal bli myk og gli lett ut, hvis ikke er den jævlig hard og ja... får sår og sånt... Noe rart som også skjer at jeg går ikke opp i vekt..... jeg spiser mye, men uansett hva, nei. For eksempel når jg spiser middag, så etter noen timer er alt vekten fra maten borte??? Jeg gikk opp i vekt før når jg spiste mye, men ikke nå? Er 163 og veier 53kg hjelp:( Trenger også mye, forskjellige kroppsdeler hver dag.. 1. Chest/biceps 2. Rygg 3.Bein 4. Chest / biceps 5.Skuldre/triceps 6. Rest 7. Rest Noen ide på hva jeg gjør feil?

SVAR

Besvart 13.01.2018 07:13:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
account_circle