Hopp til hovedinnholdet

Oppblåst og magesmerter. Føler seg for tykk. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei1 jeg har aldri hatt problemer med mat og helse før.men nå det siste halvåret så har jeg begynt å reagere på enkelte ting.jeg blir veldig oppblåst etter at jeg har spist.og det har ingenting å si hvor mye, det kan være et lite knekkebrød men magen mi blir superoppblåst,nesten så den skal sprekke.jeg har begynt å reagere på enkelte matvarer. vi tror kanskje jeg har en intoleranse for melk.jeg får veldig vondt i magen av å drikke melk vanlig melk og må raskt på do etter.så jeg har begynt med laktoseredusert melk og da reagerer jeg ikke.jeg får vondt av all sjokolade og noen youghurt og alle kaker.jeg har vondt i magen hver dag. smerten sitter på venstre side under ribbeina mine og beveger se rund der,smerten varierer noe er mer vondt enn annet.magen min rumler også og lager masse lydnår jeg spiser brødkan det være fiber eller noe.jeg føler meg veldig feit og hater kroppen min fra før, dette gjør det ikke bedre.jeg føler jeg spiser alt for mye iløpet av end ag. jeg er 162 høy 51-53kg

SVAR

Besvart 22.01.2018 23:11:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle