Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli bredere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 20 år, veier 53 kg og er 30 cm rundt livet. Jeg er altfor tynn, og får mange bemerkninger på dette noe jeg synes er sårende. Jeg føler ikke jeg har gjort noe for å være så tynn. Det siste halvåret har jeg blitt ekstremt kostholds-bevisst og trenings-fokusert. Føler likevel ikke jeg er blitt noe bredere og dette begynner å gå inn på meg. Så lenge jeg har trent styrke og spist mye mer og sunnere enn før, har jeg klart å holde selvfølelsen på plass (fordi jeg vet at det kommer en forbedring). Nå er jeg ikke så sikker på hva jeg kan gjøre mer, føler 0 fremgang og trenger noen konkrete råd, spesielt for hvordan jeg kan bli bredere rundt hoftene (hoftebeinene er synlig). Trenger hjelp! Hilsen desperat gutt

SVAR

Besvart 24.01.2018 21:52:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
account_circle