Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater kroppen min. Finnes det noen tips til å få flat mage?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15. Jeg er 168cm høy, lg veier ca 70kg. Jeg har en del fett på magen som gjør at jeg ikke føler meg fin, og jeg vil egentlig bare få det vekk. Nå prøver jeg å spise så lite brød som mulig, og bytte det ut med frukt, cottage cheese, eggerøre osv... Finnes det noen tips til å få flat mage? Jeg hater kroppen min

SVAR

Besvart 21.01.2018 16:36:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle