Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater alt med kroppen min. Ønsker å gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Spurte et spm om hvordan få tynnere lår, fikk svar at det kanskje ikke var så realistisk, men at jeg måtte bare jobbe med selvtilliten. Jeg hater alt med kroppen min. Siden jeg er lav så må jo jeg ha slanke lår for å se normal ut. Ser helt overvektig ut, selv om jeg ikke r det. Trener 8 ganger i uken. Har prøvd nå i det siste å telle kaloriene jeg spiser hver dag. Prøver å ikke komme over 1200, men blir mange ganger 1400. Da blir jeg veldig sint og føler for å spy opp maten jeg har spist. Om jeg spiser lite en dag, så blir jeg stolt og fornøyd med meg selv. Får ikke til å spy opp maten, men prøver å lære meg det. Vurderer å prøve en diett der man drikker en smoothie til frokost, lunsj og middag. Alle som har prøvd det mistet vekt, noe som jeg ønsker. Har så dårlig selvtillit akkurat nå. Vil si at jeg rett og slett ikke blir fornøyd uten å se forandring på tallene på vekten hjemme. Har også fått meg nye lykketall alt under 5 er jeg fornøyd med. Veier 56kg men vil være 50 helst

SVAR

Besvart 22.01.2018 14:21:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Når ser du resultatene av treningen?

Mange lurer på hvor raskt man kan se resultater og oppleve effekt av trening. Det er ikke noe fasitsvar på dette og det avhenger blant annet av gener, hva man trener og kosthold.

 

Les mer
account_circle