Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg trene for å gå opp i vekt? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er tynn og undervektig. Jeg har vært det i flere år nå. Jeg har verken anoraxia eller noe lignende, men av en eller annen grunn klarer jeg ikke å gå opp i vekt! Jeg er 162 og veier ca 38kg. Jeg har ikke lyst til å være som dette! Jeg har leter etter styrkeøvelser som får meg til å gå opp i vekt gjennom muskler. Men jeg finner ikke noen mønstre som jeg kan følge eller hvor lang tid det vil ta før jeg kommer så så mye opp i vekt. Jeg har sotte meg mål å komme opp i 48/50 kg til 2019. 1. Kan dere lage en plan med styrkeøvelser jeg kan gjøre for å gå opp i vekt? Med hvor mange jeg skal gjøre av hver, repetisjoner og hvor mange ganger jeg burde gjøre dem i uka? (Jeg har veldig tynne armer, ben og beina/knoklene i hoftene og skuldrene mine stikker ganske ut... så det hadde vært fint om dere lager øvelser etter dette) 2. Jeg har jo sotte mål å klare dette til 2019, er det et mål jeg kan nå? Og kan jeg til og med klare dette til sommeren? 3. Hva er det jeg IKKE burde spise?

SVAR

Besvart 27.01.2018 18:05:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjere?

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening

I denne artikkelen kan du lese om hvorfor styrketrening er bra og få tips til ulike måter å trene styrketrening på. Det er viktig med god teknikk når man trener styrke.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
account_circle