Hopp til hovedinnholdet

Støtte når man sliter litt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 15år. Sliter litt med mitt forhold til mat. I noen tider blir det bare fokus på,trening og ikke på mat. Jeg har mistet mensen. Snakker ikke med noen andre en guttevennen min om dette. Han syntes at jeg burde ta meg en tur ned til helsesøster. Men jeg vil ikke det fordi jeg ikke klarer å gå på vekta. Han tilbyr seg også å være med (han kjenner meg veldig godt så han vet ALT om meg). Men at vi skal sitte å diskutere vekta mi og min mens syklus er ikke helt optimalt. Men jeg tørr ikke gå alene, tror du han får lov til å være med? Kan det være godt med litt støtte når man sliter litt?

SVAR

Besvart 27.01.2018 11:25:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle