Hopp til hovedinnholdet

Gutt 18 år trener og sliter med å gå opp i vekt. Må jeg spise annerledes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 18 år som liker å trene og holde meg i form, men jeg har alltid lurt på hva jeg skal spise og hvor mye proteiner, karbohydrater og diverse jeg skal ha i meg, for å få et sunt og også varierte måltider mens jeg trener styrke ved siden av. Jeg er 168 cm høy, og har en kroppsvekt på 54 kg. Jeg trener 3 ganger i uka, og prøver å spise regelmessig og nok måltider/mellommåltider. Men jeg har alltid slitt med å gå opp i vekt, så det har fått meg til å tenke at jeg kanskje ikke spiser bra nok/sunt nok, når jeg trener 3 ganger i uken. • Så mitt spørsmål kommer da her, og det jeg lurer på er om dere kunne lage en matplan som passer til meg og som vil jeg hjelpe meg til å spise sunnere, men også hjelpe meg til å bygge muskler og få i meg det jeg trenger for den mengden trening som jeg holder på med. Håper å høre fra dere!:)

SVAR

Besvart 03.02.2018 14:37:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Husk å drikke når du trener

Vi har samlet noen råd til hvordan man skal drikke når man trener. Det er generelle råd og anbefalinger som alle må tilpasse etter egne behov.

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
account_circle