Hopp til hovedinnholdet

Jeg får dårlig samvittighet av å spise usunn mat. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som tenker mye på dette med mat og kosthold. Noen ganger et jeg litt for opphengt i det. Foreksempel driver jeg å søker opp på Internett hvor mye kalorier forskjellige ting inneholder osv. Jeg veier lite i forhold til høyden min og er ganske tynn. Jeg spiser helt normalt da egentlig og trener mye med fotball. Problemet mitt er at jeg får dårlig samvittighet av å spise noe "usunt" og det går helt til hodet på meg. Hvordan kan jeg lære å unne meg gode ting med god samvittighet? Pappa sier jeg ikke trenger å være så opptatt av hva jeg får i meg fordi jeg er så tynn. Har dere noen råd?

SVAR

Besvart 06.02.2018 08:54:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle